Category: Ştiri

Conferința Națională SPITAL-CONNECT a abordat noile dimensiuni ale inovației și managementului sanitar

O abordare complexă a managementului sanitar de calitate, prin evidențierea unor teme de actualitate, cum ar fi legislația în domeniu, siguranța pacientului, achizițiile publice, finanțarea sistemului de sănătate, tehnologii și aplicații medicale noi etc. Acesta a fost obiectivul principal al Conferinței Naționale SPITAL-CONNECT, programul comunității managerilor de spitale publice din România, organizate în perioada 23 – 25 noiembrie, la Hotel Orizont din Predeal.

Read More

CGMB: Programe de recuperare oncologică pentru 2.500 de persoane

Consilierii municipali ai Capitalei au aprobat vineri două hotărâri conform cărora, pe parcursul anilor 2023 – 2024, un număr de 2.500 de persoane vor putea beneficia de programe pentru recuperare oncologică, iar 400 de un program pentru testarea genetică la cancerul de sân.

Read More

UNOPA: Peste 17.500 de persoane din România sunt infectate cu HIV

Un număr de 17.536 de persoane din România erau infectate cu HIV la data de 30 iunie 2022, iar în primele 6 luni ale anului au fost diagnosticaţi cu HIV/SIDA 264 de pacienţi, conform datelor Compartimentului de Monitorizare al Infecţiei HIV/SIDA de la nivelul Institutului ‘Matei Balş’.

Read More
Loading
var res = str.replace("Microsoft", "W3Schools");