Category: Ştiri

Conf. Univ. Dr. Lucian Eva, manager Spitalul Clinic de Urgență „Prof. Dr. N. Oblu” Iași: Trecerea la asistența medicală bazată pe valoare aduce beneficii pentru toți cei implicați, în special pentru pacienți

Pe 5 decembrie, Camera de Comerț Americană în România (AmCham) a organizat la București Conferința cu tema „Pilotarea modelelor de achiziții pentru un sistem de sănătate rezistent și centrat pe pacient”.
Conf. Univ. Dr. Lucian Eva a prezentat bunele practici care au fost implementate în ultimii 10 ani la Spitalul Clinic de Urgență “Prof. Dr. N. Oblu” Iași.

Read More

Românii au acces la 7 noi vaccinuri compensate începând cu 1 decembrie

După compensarea vaccinului gripal de la 1 octombrie, o serie de alte 7 vaccinuri pentru adulți sunt compensate începând cu 1 decembrie, respectiv: vaccinul pneumococic, vaccinul meningococic, vaccinul HPV, vaccinul diftero-tetano-pertussis acelular pentru adult (dTPa), vaccinul hepatitic B (VHB), vaccinul rujeolă–oreion-rubeolă (ROR) și vacinul varicelic.

Read More

Prof. Univ. Dr. Florian Bodog: Siguranța pacientului înseamnă tot ceea ce noi agregăm în jurul acestuia în așa fel încât să se simtă respectat

Prof. Univ. Dr. Florian Bodog, Senator, Comisia de Sănătate, susține că siguranța pacientului reprezintă fundamentul asistenței medicale moderne. Principiul hipocratic „Primum non nocere” eu cred că e primul principiu în ceea ce privește siguranța pacientului, a subliniat Prof. Dr. Florian Bodog în cadrul Galei de lansare a Programului CRED în Medicină.

Read More
Loading
var res = str.replace("Microsoft", "W3Schools");