Category: Ştiri

La 5 luni de la semnarea tranzacției, MedLife anunță finalizarea achiziției pachetului majoritar Nord – Grupul Medical Provita

MedLife, liderul pieței de servicii medicale private din România și singura companie cu capital românesc din topul operatorilor de servicii medicale private, anunță finalizarea tranzacției de preluare a 51% din pachetul de acțiuni al Nord – Grupul Medical Provita, după aprobarea Consiliului Concurenței. Anunțul vine la cinci luni după încheierea noului parteneriat.

Read More

FABC lansează Campania de depistare a bolilor pulmonare „Respiri Uşor”

Federaţia Asociaţiilor Bolnavilor de Cancer (FABC) în parteneriat cu Asociaţia „Căştigă Viaţa” vă invită luni, 3 aprilie, începând cu ora 11.00, să participaţi la Conferinţa de Presă prilejuită de lansarea oficială a proiectului „Respiri Usor” privind „Furnizarea de servicii de sănătate tip outreach în vederea îmbunătăţirii prevenţiei pentru populaţia vulnerabilă din zone izolate”

Read More

Rezultate încurajatoare pentru un tratament inovator împotriva hemofiliei

Un tratament inovator împotriva hemofiliei, dezvoltat de gigantul francez Sanofi, prezintă o eficacitate ridicată împotriva simptomelor acestei boli, conform unui studiu publicat în jurnalul ştiinţific The Lancet, chiar dacă utilizarea lui ridică în continuare semne de întrebare având în vedere riscul de reacţii adverse severe.

Read More

Cristian Hotoboc, președinte PALMED: Un program dedicat sănătății orale este esențial dacă ne dorim cu adevărat să îmbunătățim starea de sănătate generală a populației

România ocupă penultimul loc în Uniunea Europeană după numărul mediu anual de consultaţii stomatologice (0.3 per capita vs. 0.9 media U.E.). Domeniul asistenței medicale stomatologice este finanțat de sectorul public de sănătate în proporție de doar 5%, comparativ cu 30% media europeană.

Read More
Loading
var res = str.replace("Microsoft", "W3Schools");