Category: Video

24 de ani de la prima procedură de transplant renal realizată la Iași

Se împlinesc 24 de ani de când s-a realizat la Iași prima procedură de transplant renal, în cadrul Spitalului Clinic “C. I. Parhon”. Aceste intervenții se realizează în cadrul Compartimentului de Transplant Renal al Spitalului “C.I. Parhon”, condus de prof.univ.dr Adrian Covic, medic primar nefrologie, cardiologie și medicină internă.

Read More

Prof. Univ. Dr. Egidia Miftode, Spitalul Clinic de Boli Infecțioase “Sf. Parascheva”, Iași: Este nevoie de educarea activă a pacienților și a medicilor, în ceea ce privește administrarea antibioticelor

Antibioticele care, de-a lungul timpului, au salvat milioane de vieți, au ajuns în prezent într-un impas și, pentru a menține progresele medicale și a profita în continuare de beneficiile lor, este nevoie de educarea pacienților și a medicilor, în ceea ce privește antibioterapia, după cum a arată Prof. Univ. Dr. Egidia Miftode.

Read More

De ce este importantă efectuarea unui test de sânge PSA?

De ce este importantă efectuarea unui test de sânge PSA, chiar și în lipsa unor simptome evidente, dar și care sunt modificările pe care le poate observa un pacient, care să indice necesitatea unui consult urologic, aflăm de la Dr. Gheorghe Niță.

Read More
Loading
var res = str.replace("Microsoft", "W3Schools");