Category: Video

Prof. Univ. Dr. Egidia Miftode, Spitalul Clinic de Boli Infecțioase “Sf. Parascheva”, Iași: Este nevoie de educarea activă a pacienților și a medicilor, în ceea ce privește administrarea antibioticelor

Antibioticele care, de-a lungul timpului, au salvat milioane de vieți, au ajuns în prezent într-un impas și, pentru a menține progresele medicale și a profita în continuare de beneficiile lor, este nevoie de educarea pacienților și a medicilor, în ceea ce privește antibioterapia, după cum a arată Prof. Univ. Dr. Egidia Miftode.

Read More

De ce este importantă efectuarea unui test de sânge PSA?

De ce este importantă efectuarea unui test de sânge PSA, chiar și în lipsa unor simptome evidente, dar și care sunt modificările pe care le poate observa un pacient, care să indice necesitatea unui consult urologic, aflăm de la Dr. Gheorghe Niță.

Read More

Video Conf. dr. Ionuț Nistor: Pacienții cu transplant renal trebuie să mențină o relație constantă cu Centrul de Transplant

”Pacienții care au parte de un transplant renal trebuie să urmeze anumite recomandări, care se axează pe schimbarea stilului de viață. Una dintre principalele recomandări este menținerea unei relații constante cu Centrul de Transplant. Pentru pacienții din Iași această relație se menține cu Centrul de Transplant Renal din cadrul Spitalului ”Dr. C. I. Parhon”

Read More
Loading
var res = str.replace("Microsoft", "W3Schools");