Asociația Pacienților cu Boli Reumatismale Inflamatorii din Transilvania ”ART”, Coaliția Organizațiilor Pacienților cu Afecțiuni Cronice din România și Spitalul Clinic ”Dr. I. Cantacuzino organizează în data de 4 iulie, de la ora 13.00, în Amfiteatrul Spitalului Clinic ”Dr. I. Cantacuzino” (str. Ioan Movila, nr. 5-7, sector 2, București) o dezbatere dedicată pacienților cu afecțiuni reumatismale inflamatorii, la care vor participa mai mulți medici reumatologi, kinetoterapeutul instituției și reprezentanți ai asociațiilor de pacienți.

La întâlnire vor fi discutate următoarele teme:

• Protocoalele terapeutice pe înțelesul tuturor. Ce ar trebui să știe pacienții referitor la cel mai bun tratament pentru ei.
• Diagnosticarea timpurie. Ce ar trebui să știe populația, care sunt primele semne de alertă.
• Cum comunicăm mai bine cu medicul. Cum dezvoltăm o relație cu el bazată pe încredere.
• Viața cu boli reumatismale inflamatorii. Care este stilul de viață adecvat. Ce întrebări adresăm medicului. Cum creăm o relație de lungă durată solidă. Complicații ale bolilor reumatismale inflamatorii.

• Importanța stilului de viață și kinetoterapiei.

Participarea este gratuită. Vă puteți înscrie aici: https://www.copac.ro/eveniment-dedicat-pacientilor-cu-boli-inflamatorii-reumatismale-2/.