Pentru Asociatia Autism Voice, vara a venit cu trei premii obtinute pentru munca din ultimul an in sprijinul copiiilor cu autism si pentru proiectele de sanatate mintala pediatrica.

Asociatia Autism Voice a fost premiata la Gala Premiilor Participării Publice pentru succesul de a convinge autoritățile publice despre necesitatea ca ocupația de analist comportamental să fie inclusă în COR (Clasificarea Ocupațiilor din România). Acesta este un pas către creșterea calității serviciilor și, în cele din urmă, a accesului la servicii de terapie pentru copiii cu autism. Această campanie a primit dublu premiu la Gală, atât din partea juriului, cât și din partea publicului.

De asemenea, Asociatia Autism Voice a fost premiata la Gala Oameni pentru Oameni cu Premiul special „Reziliență în Fundraising” pentru campania noastra „Institutul care merita”, prin care va deschide anul acesta primul centru multifunctional de recuperare medicala si cercetare in Autism din Romania, astfel incat va aduce servicii internationale si pentru adolescenti si adulti cu autism din tara, continuandu-si misiunea de a recupera si integra social orice copil cu tulburari pe termen lung.

Proiectul Institutul Autism Voice, prin campania „Institutul care merita”, la editia a XIX-a a Galei Effie 2022, a primit  premiul SILVER la categoria Positive Change: Social Good – Non-Profit.

Asociatia Autism Voice se pregateste deja pentru cel mai mare eveniment pe anul acesta, Balul Bucuriei, editia a VII-a. Balul Bucuriei New Moon 2022 este dovada perseverenței și a misiunii duse mai departe indiferent de obstacole, într-o lume nouă în beneficiul copiilor cu autism, ce va deveni realitate în data de 15 septembrie 2022, la Hotel Caro Grand Balroom, București.