Doar astăzi vă mai puteți înscrie la competiția outdoor de alergare ”Run to the Hills”, organizată la Crasna în Țara Silvaniei din județul Sălaj, în 29 iunie 2024. Completați formularul de aici pentru a vă înscrie la una dintre cele 5 tipuri de trasee: Run to the Hills.

Porțile festivalului rămân însă deschise tuturor celor interesați de sportul în aer liber, un stil de viață sănătos, cultura și istoria locală, pentru că în paralel cu competiția sportivă vor avea ocazia de a participa la ateliere dedicate sănătății, susținute de profesioniști. Festivalul include 3 secțiuni distincte:

  • Run to the hills: competiția de alergare în aer liber, cu 3 trasee disponibile, de 5, 10 și 21 de Km, alături de cursele pentru preșcolari (3-6 ani) și școlari (7-11 ani). Traseele bine marcate și variate ca dificultate vor oferi participanților oportunitatea de a-și testa limitele și de a se bucura de frumusețea naturală a zonei. Concursul va include mai multe categorii și distanțe, astfel încât să fie accesibil pentru alergători de toate nivelurile. Cei mai rapizi și mai rezistenți alergători vor fi recompensați cu premii atractive.
  • Back to the roots: piață cu vânzare de produse tradiționale locale. Vizitatorii vor putea descoperi și achiziționa produse tradiționale, obiecte de artizanat, delicatese locale și multe alte surprize. Târgul “Întoarcere la rădăcini” este o oportunitate excelentă de a sprijini comunitatea locală și de a redescoperi tradițiile autentice ale regiunii.
  • Holistic Health: workshopuri despre sănătate susținute de: Dr. Eva Rusu, Dr. Raluca Pal, Paula Todoran (maratonistă, participantă la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro din Brazilia în 2016), Dr. Laszlo Tuzes (stomatolog), Dr. Denes Tamas și Cosmin Pașca (liderul comunității Functional Training 60 și Spartan Training Grup Zalău). Sesiunile vor acoperi subiecte diverse, de la nutriție și stil de viață activ, până la tehnici de reducere a stresului și echilibrul între corp și minte.

Evenimentul este organizat de Consiliul Județean Sălaj, A.D.I. Țara Silvaniei, Asociația Silvafun Crasna, Asociația Zestrea Silvană și Primăria Crasna și susținut de partenerii: Alphega Farmacie, Farmacia Remedium, Worwag Pharma, Fibrex, Olecom, Mobila Kiraly și Centrul de echitație Lovarda.

Intră pe pagina Festivalului și înscrie-te la competiție: Run to the Hills.