La început de primăvară, reprezentanții asociatiilor de pacienți sunt invitaţi să participe la cea de- a 7- a întâlnire a Comunității Asociațiilor de Pacienți. Aceasta va avea loc în București, marți 19 martie 2019, și va fi găzduită de Hotel Novotel. Sunteţi așteptaţi, începând cu ora 13:00, pentru a dezbate împreuna cu reprezentanții autorităților din domeniul sănătății tema centrală a acestei ediții, un subiect actual și foarte important pentru noi toți: ”Siguranța Pacienților”.

După cum știți de la edițiile anterioare, evenimentul va fi oportunitatea perfectă de a identifica împreună posibile soluții la numeroasele probleme ale sistemului de sănătate din România, de a promova inițiative și proiecte de succes, de a propune schimbări și de a prezenta acțiunile și proiectele asociațiilor de pacienți.

Au confirmat și vor participa în calitate de speakeri invitați doamna Diana Păun, Consilier de Stat în Administrația Prezidențială, domnul Attila Laszlo, Președintele Comisiei pentru Sănătate Publică din Senat, domnul Vasile Cepoi, Președinte ANMCS și domnul Iulian Trandafir, Director General, Farmexpert, partenerul care susține acest proiect chiar din momentul lansării sale. Peste 50 de reprezentanți din partea asociațiilor de pacienți vor fi alături de noi la întâlnire.

Așteptăm și confirmările dumneavostră în cel mai scurt timp. Nu ratați ultimele zile de înscriere pentru asociațiile din afara Bucureștiului, pentru a vă asigura că aveți rezervată și cazarea.

Înscrierea Asociațiilor de Pacienți este gratuită!

Detalii suplimentare despre întâlnire puteți afla din invitația oficială a evenimentului, AICI.

Pentru înregistrarea participării dumneavoastră, accesați formularul de participare AICI.

Comunitatea Asociațiilor de Pacienți a fost lansată în iunie 2015 de Oameni și Companii, cu susținerea Partenerului Farmexpert. Din septembrie 2018 comunitatea beneficiază și de propria platformă digitală, www.caspa.ro.

Pentru orice alte detalii despre eveniment, pentru a propune teme sau invitati, luati legatura cu Ana Mihalache, Manager proiect, la ana.mihalache@oamenisicompanii.ro sau la telefon 0737 993 381.