+ Peste 100 lideri din domeniul sănătății și reprezentanți ai asociațiilor de pacienți participă la conferință

+ 14 speakeri vor aborda teme cu impact asupra activității asociațiilor de pacienți

 

Mai sunt doar cateva zile de înscriere la cea de-a opta ediție a Conferinței Asociațiilor de Pacienți, care se va desfășura luni, 7 octombrie 2019 în București.

Este momentul în care împreună cu reprezentanți ai celor mai importante instituții din domeniul sănătății din România puteți discuta problemele asociațiilor de pacienți și identifica împreună soluții pentru creșterea vocii, rolului și vizibilității acestora în orice decizie legată de sistemul medical din țara noastră.

Peste 100 reprezentanți ai autorităților din domeniu și ai asociațiilor de pacienți au confirmat deja participarea la cea de-a opta întâlnire a Comunității CASPA: Comunitatea Asociațiilor de Pacienți, iar lista completă a acestora poate fi accesată AICI.

Susțin această nouă întâlnire a Comunității Asociațiilor de Pacienți parteneri puternici precum: Alliance Healthcare România, Gilead, Pfizer, Janssen, Alphega Farmacie și Unifarm, alături de Partenerii Instituționali ANMCS: Autoritatea Națională de Managementul Calității în Sănătate și FADR – Federația Asociațiilor Diabeticilor din România.

 

 

Au confirmat participarea și vor susține intervenții în cadrul Conferinței speakeri reputați:

 

Înscrierea tuturor reprezentanților Asociațiilor de Pacienți este GRATUITĂ, utilizând formularul de înscriere online disponibil AICI.

Reprezentanții companiilor interesați să participe la eveniment pot face acest lucru utilizând formularul de participare de AICI.

Pentru orice informații suplimentare legate de eveniment puteți contacta organizatorii pe următoarele adrese: office@caspa.ro sau ana.mihalache@oamenisicompanii.ro.