Conținutul mare de culturi vii, 20 de miliarde, și selecția de cinci tulpini de fermenți lactici cu rezultate demonstrate clinic evidențiază Ultrabiotique ca o gamă de suplimente alimentare naturale expertă în afecțiunile intestinale.

Ultrabiotique este produs de grupul francez Havea, unul din liderii europeni în producția de  suplimente alimentare naturale, și acoperă patru nevoi distincte: protecția în curele cu antibiotice, echilibrarea florei intestinale, combaterea diareii acute și combaterea afecțiunilor intestinale la copii.

 

Ultrabiotique ATB Protect

Menține echilibrul florei intestinale în curele cu antibiotice de spectru larg. Ultrabiotique ATB Protect combină cinci tulpini de fermenți lactici special alese pentru efectele dovedite științific asupra echilibrării florei intestinale.

 • Lactobacillus Rhamnosus
 • Lactobacillus Casei
 • Lactobacillus Helveticus
 • Lactobacillus Plantarum
 • Bifidobacterium Lactis

De asemenea, tulpinile sunt gastrorezistente – sunt rezistente la aciditatea gastrică și la sărurile biliare, pentru a ajunge vii în intestin – și au capacitate mare de aderență la celulele epiteliale intestinale pentru o bună colonizare intestinală;

Se recomandă cură de 10 zile.

EFICIENȚĂ TESTATĂ CLINIC: Pentru a demonstra eficiența combinației de tulpini, a fost realizat un studiu clinic în dublu orb, controlat placebo: grup vs placebo, 89 de persoane, cu administrarea unei doze de 50 miliarde UFC pe durata tratamentului cu antibiotic. Rezultatul a arătat că Lactobacilii, și în special L.casei sunt eficienți în prevenirea diareii asociate cu tratamentul cu antibiotice

 

Ultrabiotique Équilibre

Este eficient în menținerea echilibrului florei intestinale și întărirea imunității, datorită combinației de cinci tulpini și 20 de miliarde de culturi vii.

 • Lactobacillus paracasei
 • Lactobacillus plantarum
 • Lactobacillus rhamnosus
 • Lactobacillus helveticus
 • Bifidobacterium breve

Se recomandă cură de 10 sau 30 de zile.

STUDIU: O meta-analiză pe 51 de articole și 60 de comparații și 10 intervenții cu probiotice au arătat că Lactobacillus rhamnosus GG este, probabil, cea mai bună opțiune în prevenirea diareii asociate cu tratamentul cu antibiotice, ca eficiență și toleranță.

 

Ultrabiotique Instant

Este recomandat pentru normalizarea digestiei și a scaunelor in diareea acută. Două capsule conțin 20 de miliarde de culturi vii și 5 tulpini de fermenți lactici, combinate cu extract de afin.

 • Lactobacillus paracasei HA-196
 • Bifidobacterium breve HA-120
 • Bifidobacterium lactis HA-194
 • Lactobacillus rhamnosus Rosell-11
 • Lactobacillus helveticus Rosell-52

Pe lângă culturile de probiotice, Ultrabiotique Instant conține extract de afine, care este un antiseptic și antiinfecțios natural, cu proprietăți în reducerea inflamațiilor la nivelul intestinului.

Se recomandă cură de 5 zile.

EFICIENȚĂ TESTATĂ CLINIC: Impactul combinației de probiotice L.helveticus și L.rhamnosus asupra vindecării diareii la adulți a fost demonstrat printr-un studiu random, în dublu orb, controlat placebo. Subiecții au fost 90 de pacienți cu diaree acută, cărora li s-a administrat o doză zilnică de 12 miliarde culturi vii (L.rhamnosus și L.helveticus), timp de 7 zile. Rezultatul a arătat reducerea semnificativă a duratei simptomelor de diaree.

 

Ultrabiotique Infantile

Ultrabiotique Infantile combină 6 miliarde de culturi vii și doi fermenți lactici – Bifidobacterium lactis și Lactobacillus rhamnosus – cu vitamina D3 și vitamina A pentru o funcționare normală a sistemului imunitar.

Este recomandat pentru dezechilibrele florei intestinale, în intoleranța la lactoza, pentru întărirea sistemului imunitar și în diareea acută.

EFICIENȚĂ TESTATĂ CLINIC: Eficiența L.rhamnosus în reducerea simptomelor de sindrom de colon iritabil la copii a fost dovedită științific printr-un studiu clinic random, în dublu orb, controlat placebo, prin administrarea a 20 miliarde culturi vii, timp de 4 săptămâni. Rezultatul studiului a demonstrat eficiența tulpinii în reducerea intensității durerilor și a numărului de episoade acute, precum și în reducerea gastroenteritei acute la copii.

Toate capsulele sunt vegetale.

Ultrabiotique, expertul Microbiomului, este un brand din gama Vitavea Santé, cea mai mare gamă de suplimente alimentare naturale a producătorului francez Havea. Produsele sunt disponibile în marile lanțuri de farmacii fizice și online, pe emag.ro, vegis.ro și pe site-ul propriu vitavea.ro.