O formulă cu acțiune 360o și produse țintite pe nevoi specifice evidențiază gama de suplimente alimentare naturale Ultradigest ca soluția completă pentru problemele digestiei.

Lansată de curând pe piața românească, gama Ultradigest cuprinde: Ultradigest Transit, Ultradigest Effidigest și Ultradigest Ballonnements.

 

Ultradigest Transit, pentru un tranzit natural

 

Ultradigest Transit are o formulă blândă dar cu efect laxativ eficient și rapid, bazată pe trei extracte de plante cu eficiență dovedită.

  • Tamarind și nalbă mare – efect laxativ tip balast
  • Pudră de suc de prune – stimulează motilitatea intestinală

Testele* au arătat că 90% dintre consumatori au simțit o acțiune rapidă asupra tranzitului intestinal, iar 96% asupra confortului intestinal. De asemenea, 84% au simțit efectele după cinci zile de administrare, iar 85% sunt gata să recomande produsul.

(*Teste pe 100 de persoane care au luat Ulgradigest Transit timp de cinci zile)

 

Recomandări: constipație, dureri abdominale, scaune neregulate.

Mod de administrare: 1 capsulă pe zi.

 

Ultradigest Effidigest accelerează digestia

 

Ultradigest Effidigest este un supliment alimentar ce combină două tulpini de fermenți lactici cu fructo-oligozaharide, extract de malț și fructe exotice pentru a stimula digestia după mesele copioase și pentru a preveni senzația de greutate în stomac.

Extractele de malț și de fructe exotice (papaya și ananas) produc activitate enzimatică ce ajută procesul de digestie, alături de două tulpini de fermenți lactici, Bifidobacterium bifidum, L.acidophilus, prezente în mod natural în tractul digestiv.

 

Recomandări: dureri abdominale, dificultăți de digestie, balonare.

Mod de administrare: 1 tabletă efervescentă, după masă.

 

Ultradigest Ballonnements, împotriva balonării

 

Ultradigest Ballonnements reduce gazele și disconfortul gastrointestinal, grație conținutului de cărbune activ de origine vegetală (derivat de celuloză) și combinației de extracte de plante.

Feniculul și nalba ajută la reducerea balonării, ghimbirul ajută la menținerea funcționării normale a tractului gastrointestinal, iar cărbunele activ contribuie la funcțiile tractului intestinal și ajută la ameliorarea flatulenței și la eliminarea gazelor. Roinița, folosită din cele mai vechi timpuri pentru beneficiile sale, completează formula.

 

Recomandări: dureri abdominale, balonare, aerofagie.

Mod de administrare: 3 capsule pe zi.

 

Ultradigest, Expertul în digestie, este un brand din gama Vitavea Santé, cea mai mare gamă de suplimente alimentare naturale a producătorului francez Havea, lider european în domeniu. Produsele sunt fabricate în Franța, iar în România sunt disponibile în marile lanțuri de farmacii fizice și online, pe emag.ro, vegis.ro și pe site-ul propriu vitavea.ro.