N

Înființare

2000

Membri

24

Patologie

HIV / SIDA

Acoperire

Națională

Contact

Str. Stefan Greceanu, nr. 7, etaj 1, ap. 2, sector 2,  Bucuresti
Telefon: +40 (21) 3199329 ; +40 (735) 853569
Email: unopa@unopa.ro
Webpage: unopa.ro/

Cristian ROȘU, Președinte

Iolanda GHEORGHIU, Vicepreședinte

CURS DE FORMARE ÎN DOMENIUL POLITICILOR PUBLICE, 25-28 OCTOMBRIE 2018

Uniunea Naţională a Organizaţiilor Persoanelor Afectate de HIV/SIDA (UNOPA) are plăcerea de a invita toate organizaţiile de pacienţi şi partenerii sociali (sindicatele), din România să se înscrie pentru a participa la al doilea curs de instruire “Elaborarea politicilor publice”, organizat în cadrul proiectulului “O societate civilă implicată în sistemul de sănătate şi protecţie socială”, cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020Cod SIPOCA: 257, Cod MySMIS: 109810.

Cursul va fi organizat în perioada 25-28 Octombrie 2018, la  Hotel Cota 1400, Sinaia. Federaţia UNOPA va acoperi pentru toţi participanţii la curs cheltuielile de training, cazare, masă, transport.

Mai multe detalii aici https://unopa.ro/curs-de-formare-in-domeniul-politicilor-publice-25-28-octombrie-2018/

BURSELE DOREL PINTILIE 2017 – EDIȚIA A II-A

Federația UNOPA organizează selecția națională pentru a doua ediție a „Burselor Dorel Pintilie”, destinata dezvoltarii personale și profesionale a persoanelor seropozitive din Romania

Federatia UNOPA ofera in cadrul proiectului „Bursele Dorel Pintilie” sprijin financiar pentru persoane seropozitive din Romania care doresc sa se dezvolte din punct de vedere personal si profesional. Sprijinul financiar poate acoperi costuri directe ce tin de taxe de studii, taxe pentru participarea la cursuri, taxe pentru participarea la diferite forme de ateliere, scoli de vara, programe, etc. Proiectul este derulat de catre Federatia UNOPA cu sprijinul financiar al GSK Romania.

Federatia UNOPA nu solicita un nivel minim de studii pentru a aplica pentru bursa Dorel Pintilie, dar este necesar ca aplicantul sa indeplineasca conditiile solicitate de furnizorul cursului/atelierului pe care intentioneaza sa il urmeaze (nivel de studii solicitat,  durata, etc).

Mai multe detalii aici https://unopa.ro/selectie-nationala-pentru-a-doua-editie-a-burselor-dorel-pintilie/