”Prin corecția factorilor de risc intervenim pentru a preveni sau a întârzia cât de mult diagnosticarea și apariția unei boli cardiovasculare: infarct de miocard – înfundarea unei artere care hrănește mușchiul inimii – sau prin degenerare și apariția progresivă a insuficienței cardiace, manifestată prin incapacitatea pompei noastre de a funcționa corespunzător. Când ajungem la momentul în care boala este deja constituită, vorbim deja despre prevenție secundară.” – Dr. Ștefan Busnatu, Medic Cardiolog la Spitalul Clinic de Urgență ”Bagdasar-Arseni”.

Despre CardiologieModerna.ro

Din 2019, Oameni și Companii derulează un program de comunicare și interacțiuni directe cu specialişti în cardiologie interesați de noile tehnologii, inovație și digitalizare. Platforma comunității CardiologieModerna.ro are un newsletter bilunar propriu, la care toți cei interesați de acest domeniu se pot abona GRATUIT aici

CardiologieModerna este o comunitate administrată de Oameni și Companii. Oameni și Companii-OSC oferă soluții de marketing utilizând un ecosistem inovator de 30 platforme digitale proprii și +100 comunități business și profesionale. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici.

Pentru detalii despre alte întâlniri ale comunității accesează www.cardiologiemoderna.ro.