În 15 noiembrie, ora 18 (ora României), Asociația Română pentru Encefalită Autoimună continuă seria de webinarii cu un eveniment care se anunță a fi extrem de interesant. Este o onoare să îl avem invitat pe Tom Pollak, PhD, MRCPsych care va ține o prelegere despre îmbunătățirea diagnosticului și tratamentului în tulburările neuropsihiatrice autoimune.

Tom Pollak este lector al Institutului de Psihiatrie, Psihologie și Neuroștiințe din cadrul King’s College London și neuropsihiatru în cadrul South London and Maudsley NHS Foundation Trust. În practica curentă, Tom se concentrează pe îmbunătățirea detecției precoce a psihozelor de origine autoimună și elucidarea mecanismelor prin care un răspuns autoimun ar putea produce simptome neuropsihiatrice. În 2019, Tom a condus o echipă internațională de experți în dezvoltarea criteriilor pentru diagnosticul și managementul psihozei autoimmune – criterii care sunt folosite în prezent în practica clinică curentă și în cercetare. Pentru a afla mai multe despre interesele, cercetarea și practica clinică ale lui Tom, vizitați https://www.kcl.ac.uk/people/thomas-pollak.

Acest eveniment este sprijinit de: The Anti-NMDA Receptor Encephalitis Foundation, Inc., International Autoimmune Encephalitis Society, Global Neuropsychiatry Group, Neurex, Association Encéphalite Anti NMDAR și International Neuropsychiatric Association.

Evenimentul este unul gratuit și se adresează tuturor celor interesați de tulburările neuropsihiatrice autoimune. Pentru a vă înscrie accesați următorul link: https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_GRE_CEkBTTWp6H_jOz5iQw