Luni, 27 mai, de la ora 15.00 te așteptăm online, la webinarul Farmacia Viitorului dedicat ”Festivalului pentru o viață sănătoasă: Run to the hills”. Farmacia Remedium din Crasna, membru Alphega Farmacie de mai bine de 10 ani, susține acest festival dedicat sănătății și va fi alături de participanți cu workshop-uri specializate, dar și o întreagă serie de măsurători medicale gratuite.

Vino la webinarul Farmacia Viitorului ca să afli tot ce ți se pregătește la Festivalul pentru o viață sănătoasă: Run to the hills! Completeză formularul de aici:Run to the hills – Festivalul pentru o viață sănătoasă | Farmacia Viitorului și ne asigurăm noi că nu vei rata întâlnirea!

La finalul lunii iunie, în 29 iunie 2024, la Crasna în Țara Silvaniei din județul Sălaj, va avea loc festivalul ”Run to the Hills: Festivalul pentru o viață sănătoasă”. Festivalul este dedicat atât localnicilor din zonă, cât și tuturor celor interesați de sportul în aer liber, un stil de viață sănătos, dar și celor preocupați de cultură și istoria locală.

Ne va povesti tot ceea ce va include festivalul și cum se implică farmacia Remedium în acest proiect, invitatul special al webinarului: Daniel Stejeran, Managerul Asociației de Dezvoltarea Intercomunitară Țara Silvaniei, sub atenta moderare oferită de Ines Nerina, blogger, antreprenor și președinte de asociație de pacienți.

FESTIVALUL INCLUDE:

  • concurs de alergare tip trail (prin natură) – pe 5, 10, 21 km. Run to the hills – https://runtothehills.ro/
  • piață cu produse locale, de la producători autohntoni, cu vânzare
  • workshopuri dedicate sănătății, cu consiliere și sfaturi practice de la medici și farmaciști.

Vino la webinarul Farmacia Viitorului, de luni, 27 mai, începând cu ora 15.00 și află cum te poți implica în proiecte de prevenție dedicate sănătății comunității și cum poți profita de tot ceea ce îți oferă Țara Silvaniei la Festivalul Run to the Hills!

Farmacia Viitorului este un proiect dezvoltat de Oameni și Companii din anul 2018, cu susținerea partenerilor Alphega Farmacie și Alliance Healthcare România, dedicat susținerii profesiei de farmacist și marcării schimbărilor din ultimii ani și evoluției pieței farmaceutice din România. Rămâi conectat la activitățile și întâlnirile acestei comunități abonându-te GRATUIT la newsletterul săptămânal aici: Abonare la Newsletter Farmacia Viitorului | Farmacia Viitorului sau urmărește-ne pe FacebookLinkedin sau Instagram.