Curioși să aflați cum a rezistat, ba mai mult, cum a reușit să se dezvolte în ultimii 25 de ani una dintre cele mai vechi farmacii comunitare din Baia Mare?

Atunci trebuie să participați la webinarul Farmacia Viitorului, din 30 mai 2024, începând cu ora 15.00. Invitata specială a acestei ediții este farmacista Anca Zanc, fondatoarea Farmaciilor Someșan, din Baia Mare. Înscrierile la webinar sunt deschise aici: Farmaciile Someșan: Pilon în comuntitatea din Baia Mare de peste 25 de ani | Farmacia Viitorului.

Prima Farmacie Someșan a fost deschisă în Baia Mare în anul 1996, iar de atunci afacerea a crescut, incluzând în acest moment 6 farmacii deschise și deservite de o echipă formată din 40 colegi tineri, cu idei și focusați pe creativitate și inovație. De mai bine de 10 ani farmaciile fac parte din comunitatea de farmacii independente Alphega și sunt un pilon real în comunitatea din Baia Mare.

Despre drumul parcurs până în acest moment, cu bune și rele, despre planurile de viitor și modul în care se implică zi de zi în comunitatea din care face parte vom discuta la webinarul Farmacia Viitorului cu fondatoarea Farmaciilor Someșan, farmacist Anca Zanc.

Vom afla:

  • Care au fost provocările cele mai importante până acum & cele mai mari satisfacții
  • Cum păstrează legătura cu pacienții & cum se implică în comunitatea din Baia Mare
  • Care sunt planurile de viitor & cum ar trebui să evolueze în continuare farmaciile independente.

Nu ratați această ocazie de a învăța din experiența unei farmacii de referință și participați la webinar. Accesați link-ul de înscriere AICI: Farmaciile Someșan: Pilon în comuntitatea din Baia Mare de peste 25 de ani | Farmacia Viitorului.

 

Programul Farmacia Viitorului a fost lansat în 2018 de Oameni și Companii cu susținerea partenerilor Alliance Healthcare România și Alphega Farmacie, fiind dedicat tuturor farmaciști interesați să răspundă provocărilor meseriei de farmacist în România, să învețe despre noile tehnologii folosite în domeniul sănătății și noile aplicații dedicate farmaciștilor.