Joi, 25 aprilie, învățăm la Ora Pacientului Rodiabet cum să folosim Rapoartele CareLink, de la prof. dr. Iulian Velea, Medic primar pediatru cu competență în diabet pediatric și Coordonatorul Programului național de diabet în județul Timiș. Înscrierile și detalii suplimentare privind întâlnirea sunt disponibile aici: Rapoartele CareLink: Cum și De ce le utilizăm: Medici și Pacienți – Rodiabet.

În gestionarea diabetului vă confruntați deseori cu un volum foarte mare de informații. Trebuie să fiți atenți la valorile glicemiei și ale glucozei măsurate cu senzorul, insulina administrată, numărul de carbohidrați, schimbarea seturilor de perfuzie și a rezervoarelor.

Iar toate aceste detalii pot fi copleșitoare. Aici e momentul în care intervin Rapoartele CareLink!

Acestea colectează informațiile importante primite de la pompa de insulină, de la sistemul de monitorizare continuă a glicemiei (CGM) și de la glucometru și le pot sintetiza! Așa vă pot ajuta să luați la timp decizii terapeutice în cunoștință de cauză, împreună cu diabetologul.

Invitatul special al acestei ediții Ora Pacientului Rodiabet este: Prof. dr. Iulian Velea, Medic primar pediatru cu competență în diabet pediatric, Coordonatorul Programului național de diabet – județul Timiș și Președinte al Societății Române de Diabet și Endocrinologie Pediatrică.

Vino la Ora Pacientului Rodiabet ca să înțelegi:

1. Ce este Raportul de aderare CareLink

2. Cum interpretezi Raportul de verificare săptămânală și cel Bolus Wizard

3. Ce este Raportul de jurnal CareLink

4. Cum înțelegi Raportul de evaluare și progres CareLink?

Cu ajutorul CareLink vei putea identifica și înțelege mai ușor tiparele și tendințele și vei avea posibilitatea de a-ți gestiona mai bine diabetul!

Înscrie-te acum la Ora Pacientului Rodiabet: Rapoartele CareLink: Cum și De ce le utilizăm, medici și pacienți: Rapoartele CareLink: Cum și De ce le utilizăm: Medici și Pacienți – Rodiabet